Motivacija za postignućem

Knowledge is power, but knowledge about yourself is self-empowerment.


                      KAKO POSTIĆI PRAVILNU MOTIVACIJU ZA POSTIGNUČEM


                       Jednodnevni online seminar                       

     subota, 14.10.2023. 10 – 15 časova


Cena: za studente i nezaposlene 3.000 din., za zaposlene 3.500 din.

Susreti online grupe se snimaju te je moguće i naknadno gledanje susreta, ukoliko učesnik ne može u zakazanom terminu. 

Nakon završenog Treninga se dobija sertifikat.


- identifikovanje ličnog motiva za postignućem učesnika (kroz test)

- kako mogu da utičem na pojedine faktore motivacije 

- identifikovanje pametno postavljenih ciljeva

- emocije kao izvor motivacije i koje rade za nas a koje protiv nas

- problemi odlaganja ili preteranog rada i kako sa njima


Faktori koji određuju ponašanje i uspešnost pojedinca su: sposobnosti, znanje i veštine i motivacija (najpodložnija uticaju) a sa kojom ćemo se baviti na ovom seminaru.


Otkrijte koji su to motivacioni procesi koji će vas dovesti do vaših ciljeva: šta je potrebno da bismo bili uspešni, kako da motivi i emocije rade za nas, tehnike unapređenja motivacije, kako postaviti ciljeve, rešavanje problema prokrastinacije ili preteranog rada i emocionalna inteligencija kao ključ pravilnog motiva za postignućem.


Kome je namenjen: Trening je namenjen svim ljudima, uključujući stručnjake i studente. Svi koji žele da poboljšaju svoje veštine samomotivisanja kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Metod rada: Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na uvežbavanja veština i na iskustvenom učenju. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.


Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.

Prijave (ime i prezime, broj telefona i grupu za koju se prijavljujete) slati na mejl psihorelaks@gmail.com. Kontakt: 063487870 Sonja

Mogući su individualni treninzi online ili u Beogradu u terminima prilagođenim klijentu a cena je 3.500 dinara po susretu.


Trening vodi

Marina Ilić, psihodramska psihoterapeutkinja pod supervizijom, sertifikovana voditeljka Asertivnog treninga, Emocionalna pismenosti, Autogenog treninga i Progresivno mišićne relaksacije, instruktorka Hatha joge.

Vodi psihodramsku grupu a radi i individualnu psihoterapiju.