Rad na ličnim vrednostima, posvećenoj akciji

i motivaciji za postignućem

Knowledge is power, but knowledge about yourself is self-empowerment.

  • Rad na ličnim vrednostima i posvećenoj akciji
  • Individualne životne vrednosti
  • Prelazak sa preterane kontrole života na voljnost
  • Građenje života kroz posvećenu akciju
  • Ciljevi i plan akcije
  • Održavanje posvećenosti
  • Vežba pune svesnosti


Cilj je uvežbavanje brojnih specifičnih veština identifikovanja i izgrađivanja životnih vrednosti, kao i stupanje u posvećenu akciju u skladu sa njima


Zašto vrednosti: omogućajavju doživljaj i meru smisla življenja, nalaze se u jezgru smisla i svrhe čovekovog postojanja, omogućavaju konstruktivne smernice za ponašanje, omogućavaju dosledne smernice za ponašanje, promovišu fleksibilnost ponašanja i usmeravaju motivaciju, predstavljaju osnov drugim procesima psihološke fleksibilnosti, omogućavaju vremensku perspektivu za planiranje akcije i omogućavaju doživljaj smisla i svrhe ponašanja

Otkrijte koji su to motivacioni procesi koji će vas dovesti do konačnog cilja koji ste zacrtali: šta je potrebno da bismo bili uspešni, kako da motivi i emocije rade za nas, tehnike unapređenja motivacije, kako postaviti ciljeve, rešavanje problema prokrastinacije, emocionalna inteligencija kao ključ pravilnog motiva za postignućem.

Kome je namenjen: Trening je namenjen svim ljudima, uključujući stručnjake i studente. Svi koji žele da poboljšaju svoje veštine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Metod rada: Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na uvežbavanja veština i na iskustvenom učenju. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.

Online grupa: tokom maja 2023.

Cena: za studente i nezaposlene 7.000 din., za zaposlene 9.000 din.

Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati. Broj učesnika je ograničen na 10 polaznika.

Kontakt: psihorelaks@gmail.com