Životne vrednosti i motivacija za postignućem

Knowledge is power, but knowledge about yourself is self-empowerment.

Otkrijte koji su to motivacioni procesi koji će Vas dovesti do konačnog cilja koji ste zacrtali: šta je potrebno

da bismo bili uspešni; kako da motivi i emocije rade za nas; tehnike unapređenja motivacije; kako postaviti ciljeve, odrediti rokove, organizovati sopstveno vreme, rešavanje problema prokrastinacije, emocionalna inteligencija kao ključ pravilnog motiva za postignućem… Utvrdite ciljeve i strategije razvoja sopstvene karijere.

Kome je namenjen:

Trening je namenjen svim ljudima, uključujući stručnjake i studente. Svi koji žele da poboljšaju svoje veštine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Metod rada

Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na uvežbavanja veština i na iskustvenom učenju. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.

Online grupa: 23.9..2021., 19 do 20:30 časova, 8 susreta.

Cena: za studente i nezaposlene 7.000 din., za zaposlene 9.000 din.

Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.Broj učesnika je ograničen na 10 polaznika

Kontakt: [email protected]