Emocionalna inteligencija u poslovnom i privatnom životu

       Naučite kako da emocije rade za Vas a ne protiv Vas

„Biti pametan“ je dugo vremena značilo imati visoki koeficijent racionalne inteligencije (IQ). Međutim, istraživanja pokazuju da društveno uspešni i lično zadovoljni pojedinci nisu oni koji imaju visok IQ već oni koji pored racionalne inteligencije imaju razvijenu tzv. emocionalnu inteligenciju (EQ), što podrazumeva veštine poput: svesnost sopstvenih osećanja i razumevanje osećanja drugih, veštine upravljanja svojim emocijama i stvaranje dobrih međuljudskih odnosa.

Teme koje se obrađuju na treningu:

  • prepoznavanje i razumevanje svojih emocija;
  • razvijanje saosećanja prema drugim ljudima;
  • upravljanje emocijama;
  • rešavanje emocionalnih problema;
  • integracija svega navedenog tj. emocionalna interaktivnost.

Kome je namenjen:

Trening je namenjen svima koji žele da saznaju nešto više o ovoj temi.

Metod rada

Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija,  međusobnu razmena iskustava i sl. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.

Broj učesnika je ograničen na 12 polaznika a učesnici se ne menjaju tokom treninga.

Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem odslušanih sati.

 

Beograd: 27. januar i 3. februar, 2 susreta, nedeljom, od 10 do 18 časova. Cena za studente i nezaposlene 7000din., za zaposlene 8000din.

Novi Sad: 26. januar i 2. februar, 2 susreta, subotom, od 10 do 18 časova. Cena za studente i nezaposlene 7000din., za zaposlene 8000din.

Skype grupa: početak 2. februara,  6 susreta, subotom, od 19h do 21h.

Podgorica: 22. – 26. jul 2019. god., 5 susreta, ponedeljak – petak, od 17.30 do 20.30 časova. Cena: za studente i nezaposlene 70 eura, za zaposlene 80 eura.

 

Trening vodi: Doc. dr Tanja Petrović, psiholog i psihoterapeut, terapijskog usmerenja Racionalno – emotivno bihejvioralna terapija (REBT) i Geštalt terapija, sertifikovani trener Emocionalne pismenosti. Angažovana kao nastavnik više predmeta na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu, Odsek za psihologiju.

Prijave (ime i prezime, zanimanje i broj telefona) slati na mejl psihorelaks@gmail.com.

Kontakt osoba: Tanja Petrović  063/ 836 85 93

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *