O nama


Sonja Šovljanski, psiholog – master, psihoterapijskog usmerenja Transakciona analiza, doktorantkinja na katedri Psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Sertifikovan voditelj treninga kao što su asertivni i autogeni trening, sa višegodišnjim iskustvom u radu kako sa grupama tako i u individualnom savetovanju. Višegodišnje iskustvo u vođenju Centra za razvoj karijere i savetovanju studenata, Univerziteta u Novom Sadu.
Kontakt telefon: 063 48 78 70


Tajana Gašić, psiholog – master, edukant geštalt psihoterapije, sertifikovan voditelj treninga kao što su asertivni i autogeni trening, sa iskustvom u vođenju treninga koji se tiču komunikacije, samopouzdanje, stresa, motivacije, ansioznosti i profesionalne orjentacije. Trenutno zaposlena kao Communication & PR consultant u Nemestic Studiju, Novi Sad.

Dijana Janković diplomirani psiholog, Filozofski fakultet, Novi Sad
-Ayurveda terapeut, praktičar, Akademija WB Italija
Nakon dipolomiranja usmerava se u pravcu psihoterapijskih edukacija modaliteta Transakcione analize, i Life coachinga. Sertifikovani je trener Autogenog treninga tehnike duboke psihofizičke relaksacije i sertifikovani Ayurveda terapeut sa orijentacijom u telesnom pristupu psihoemocionalnim problemima ljudi. Ima položen Stručni Državni ispit u Ministarstvu Zdravlja i višegodišnje iskusvo u vodjenju privatne prakse u centru za primenjenu psihologiju i negu psihofizičkog zdravlja i lepote „DermaRelax“ u Novom Sadu.
U okviru Ayurveda tretmana sprovodi anti-srtes program masaža na emocionalnom nivou za otklanjanje hronične mišićne napetosti,neurotskih tegoba stalne uznemirenosti . Vodi radionice „Emocionalnog balansa“ za prevazilaženje stresa i problema zrelog doba žena i “Autogeni trening ” relaksacionu tehniku za ublažavanje psihosomatskih smetnji .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *