Upravljanje stresom

 

Svakodnevno se susrećemo sa situacijama i učestvujemo u događajima koji mogu izazvati stres našeg organizma. Za doživljaj stresa je važna individualna, subjektivna reakcija tela i duha na promenu, pa je stoga važno svesno tumačenje, shvatanje, doživljavanje stresnog stanja u kojem se osoba nalazi: šta sve spada u stres (stres i stresori, kako ih prepoznati, faze nastanka stresa…); individualni i organizacijski uzroci stresa; upravljanje emocijama u stresnim situacijama; kakav tip ljudi je podložniji stresu; tehnike prevazilaženja stresnih situacija; upoznajte tehnike opuštanja.

Kome je namenjen: Trening je namenjen svim ljudima, uključujući stručnjake i studente. Svi koji žele da poboljšaju svoje veštine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Metod rada

Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na uvežbavanja veština i na iskustvenom učenju. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.

Broj učesnika je ograničen na 10 polaznika. Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.

Beograd: 5. i 12. jun, 2 susreta, ponedeljkom, od 18 do 20.30 časova. Cena za studente i nezaposlene 2500 din., a za zaposlene 3000 din.

Novi Sad:  13. i 20. jun, 2 susreta, utorkom, od 18.30 do 21 časova. Cena za studente i nezaposlene 2000 din., a za zaposlene 2500 din.

Podgorica: jun 2017. god., 2 susreta, od 17.30 do 20 časova. Cena za studente i nezaposlene 25 eura, za zaposlene 30 eura.

 

Trening vodi: Dr Tanja Petrović, psiholog i psihoterapeut, terapijskog usmerenja Racionalno-emotivno bihejvioralna terapija (REBT), sertifikovani trener svih treninga koji su u ponudi.

Kontakt osoba: Tanja Petrović, 063 836 85 93

Mejl: psihorelaks@gmail.com

Za posebno zainteresovane organizuje se i skype trening grupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *