Motivacija-ključ uspeha

 

Otkrijte koji su to motivacioni procesi koji će Vas dovesti do konačnog cilja koji ste zacrtali: šta je potrebno da bismo bili uspešni; kako da motivi rade za nas; tehnike unapređenja motivacije; kako postaviti ciljeve, odrediti rokove, organizovati sopstveno vreme… Utvrdite ciljeve i strategije razvoja sopstvene karijere.

Kome je namenjen:
Trening je namenjen svim ljudima, uključujući stručnjake i studente. Svi koji žele da poboljšaju svoje veštine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Metod rada
Susreti su organizovani po radioničarskim principima, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, igranje uloga, rad u grupama, analize događaja, demonstracije, prezentacije, upitnici, roll play, simulacija, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na uvežbavanja veština i na iskustvenom učenju. U radu se poštuje čuvanje tajnosti podataka lične prirode učesnika.

 

Beograd: 24. novembar, subota, od 16 do 21 časova.

Novi Sad: 17. novembar, subota, od 16.30 do 21.30 časova.

Podgorica: decembar 2018. god., 2 susreta, od 17.30h do 20 časova.

Skype grupa: 17. novembar, subota, od 18 do 21.30 časova.

Cena: za studente i nezaposlene 3500 din., za zaposlene 4000 din.

Trening vodi: Doc. Dr Tanja Petrović, psiholog i psihoterapeut, terapijskog usmerenja Racionalno-emotivno bihejvioralna terapija (REBT) i Geštalt terapija.

Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.

Broj učesnika je ograničen na 10 polaznika

Kontakt: Tanja Petrović, 063/836-85-93
psihorelaks@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *